joomla visitors

Företaget har firat 25 år.

Vi har sedan starten 1990 sålt utrustning för tidregistrering över hela landet. Vi började som återförsäljare för TimeLog´s PC-baserade utrustningar och Seiko stämpelur. Efter några år gick vi över till Amano, ett annat stort japanskt märke.

2009 skrev vi avtal med Suprema Inc. ett företag som specialiserat sig på biometriska lösningar. Allt ifrån fingerprint till Live scanners. De är globala ledare av biometri- och identifierings lösningar och har erövrat stora erkännanden bl.a. vid FBI där millioner anställda inom amerikanska regeringen dagligen använder Supremas biometriska lösningar. De är också underleverantör av biometri till många andra tillverkare bl.a. TimeLog som monteras i Israel.
Det är med stolthet vi är generalimportör för deras produkter som representerar framtidens lösning för tidregistrering och passage. 

Företaget kommer hela tiden ned nya produkter och det är alltid spännande att se vad som kommer härnäst.

Vi har nu fått löfte om utveckling av en jobbfunktion som kan följa upp projektkostnader och vi har därmed ett fullskaligt sortiment med moderna enheter för tidregistrering, jobb och access.

Världen förändras ständigt och vi med den. I takt med att attityder förändras och respekt för varandra och andras egendom minskar är det naturligt att det system vi saluför för närvaro även är väl förberett för access.

Tillträde till värdefulla och viktiga lokaler kan övervakas, begränsas och larmas från administratören.

När vi nu representerar detta system säger det sig självt att vi tar upp enheter för spårning av så gott som allting som är rörligt. 
Man kan spåra lastbilar, bussar, personbilar, MC, båtar och personer.
GPS Tracking saluför vi som direktförsäljning. Dessa produkter beställer Du som i en vanlig e-butik och betalar med kort. Moms och frakt ingår i priset.
Detta sortiment finner Du på http://gpsnordic.nu

Beställ gärna vårt nyhetsbrev så blir Du först att veta allt nytt som händer.


No products was added to comparison
Go to top

 

TimeReg Nordic, Björnstigen 16, 833 34 Strömsund, SWEDEN
Tel: +46(0)67010705, Mobil: +46(0)730 439394
Copyright©TimeReg Nordic 2015